A bizalomprogramról

A Bizalomprogram az Auchan Magyarország hűségprogramja, a Bizalomprogram keretein belül a vásárlóinknak lehetősége van a pontgyűjtésre, és beváltásra, illetve extra ajánlatokban részesülniük, továbbá részt vehetnek nyereményjátékokban, digitális matrciagyűjtésben és adományozási kampányainkban is.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2022.07.01-től Bizalomprogramunk az alábbiak szerint módosul:

Minden eddiginél egyszerűbb pontgyűjtés és pontbeváltás:

Bizalomkártyáddal vásárlásaid után Bizalompontokat tudsz gyűjteni. Minden elköltött 1.000Ft után 5 pontot írunk jóvá a Bizalomkártyádra. A pontokat az Auchan áruházakban, az online vásárlásnál, illetve a benzinkúti tankolások után tudod gyűjteni.

Megszűnik az 1.000 Ft alatti pontgyűjtés.

A Bizalompontok beváltásakor július 1-től, 1 Bizalompont=1 Ft-ot ér, az aktuális pontegyenlegedet bejelentkezés után a profilodban vagy vásárlásnál Bizalomkártyád használatakor a blokk alján tudod megtekinteni. A július 1-ei megújulás előtt gyűjtött pontjaidat, az új számítási rendszernek megfelelően átváltottuk, de ez nem jelent értékbeli csökkenést, hiszen a korábbi 2 pont= 1Ft -os érték helyett, a megújulást követően a pontjaid 1pont=1 Ft-ot érnek. Példa: Eddig 2000 Bizalompontod volt, ami 1000 Ft-ot ért a pont beváltásakor, július 1-től 1000 Bizalompontod lesz, ami 1000 Ft-ot ér, így áttekinthetőbb, hogy milyen értékben válthatod be pontjaidat.

Extra ajánlatok a tudatos kártyahasználóknak:

Használd tudatosan Bizalomkártyádat és kövesd a hetente megújuló ajánlatainkat! Minden héten akár 30%-os termék-kedvezményekkel várunk, ehhez nem kell mást tenned, csak az ajánlatban szereplő egy, vagy több terméket megvásárolnod, használnod a kártyádat a vásárlás során, és már érvényesül is a meghirdetett kedvezmény.

Gyűjts most még több pontot az Extra napokon:

Amennyiben megfelelsz a részvételi feltételeknek, lehetőséged van extra pontokat is bezsebelni a hétfői nyugdíjas napon, illetve a pénteki családos napon! Az extra napokra a fiókodba való bejelentkezés után tudsz regisztrálni.

Kisgyermekes szülő vagy? Csatlakozz az Auchan Bébé Programunkhoz, ahol 0-6 éves gyermekeknek szóló termékajánlatokkal várunk!

A szerdai Bizalom napja - így a szerdai extrapont gyűjtés - 2022. július 1-től megszűnik, helyette kibővített Bizalomkártyás ajánlatainkkal segítünk a tudatos vásárlásban.

Még nem regisztráltál az Auchan Bizalomprogramba?

Regisztrálj és csatlakozz a tudatos vásárlókhoz és pontgyűjtőkhöz!

Oney-Auchan hitelkártya:

Az Oney-Auchan hitelkártya használatával még több kedvezményben részesülhetsz, valamint Bizalompontjaidat is gyorsabban tudod gyűjteni. Nézd meg a változásokat itt.