Gyakran ismételt kérdések

A Bizalomkártyával az Auchan áruházakban és töltőállomásokon történt vásárlás és a tankolás után hűségpontokat lehet gyűjteni. Az összegyűjtött Bizalompontokat a vásárlásnál lehet beváltani, ezzel is csökkentve a vásárlás végösszegét.
A Bizalomkártya egy teljesen ingyenes pontgyűjtő kártya: sem az igénylése, sem a fenntartása nem kerül semmibe a kártyatulajdonosnak.
Áruházaink vevőszolgálati pultjánál, a pénztár hossteseknél és online is a bizalomkartya.auchan.hu weboldalon a kártyaigénylés menüpont alatt lehet bizalomkártyát igényelni.
Az Auchan áruházakban történő vásárlás után, a vásárlás végösszegétől függően, 1000 Ft vásárlási összeg alatt:

1 – 399,- Ft között 2 pont

400 és 599,- Ft között: 4 pont

600 és 799,- Ft között: 6 pont

800 és 999,- Ft között: 8 pont,

míg 1000 Ft vásárlási összeg felett minden elköltött 1000 Ft után 10 Bizalompont gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont. Az áruház által megjelölt Bizalompontos termékek vásárlás után is gyűjthető pont. Valamint az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása - minden egész liter - után 2 bizalompont gyűjthető.

Ezen felül a családos és nyugdíjas napi akcióban az áruházi vásárlás során 3x Bizalompont kerül jóváírásra.
Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása - minden egész liter - után 2 bizalompont gyűjthető.
Az egyes vásárlások végösszegétől függően, 1000 Ft vásárlási összeg alatt

1 – 399,- Ft között 2 pont

400 és 599,- Ft között: 4 pont

600 és 799,- Ft között: 6 pont

800 és 999,- Ft között: 8 pont,

míg 1000 Ft vásárlási összeg felett minden elköltött 1000 Ft után 10 Bizalompontot gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont.
Minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki.
A Bizalompontok csak és kizárólag áruk vásárlása esetén válthatóak be, a Programban résztvevő Auchan Áruházakban 10 pont = 5 Ft értékben. Ennek megfelelően a tranzakció során levonásra kerülő Bizalompontok Forint értéke 0 –ra vagy 5 –re kell végződjön.
A Bizalompontok a pénztárnál való fizetést (tranzakciót) követő 24 órán belül jóváírásra kerülnek a pontegyenlegen.
Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb 500 (ötszáz) Bizalompont gyűjthető.
A Bizalompontok áruházi vásárlás esetén válthatók be - 10 pont = 5 Forint értékben - így csökkenthető a fizetendő végösszeg.
Nem, a Bizalomkártya csak pontgyűjtésre alkalmas hűségkártya és nem kapcsolódik hozzá hitelkeret.
A Bizalomkártya az Auchan pontgyűjtő hűségkártyája, mely pontgyűjtésre és pontok utáni kedvezmények igénybevételére alkalmas. A kártya kizárólag az Auchan áruházakban használható.

Az Auchan kártya egy pontgyűjtő funkcióval kiegészített hitelkártya, mellyel magában foglalja a Bizalomkártya összes funkcióját és előnyét. A hitelkártya funkcióval pedig további, a piacon egyedülálló kedvezményeket vehet igénybe az Auchan áruházakban és benzinkutakon, valamint bárhol egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizethet a MasterCard PayPass funkciónak köszönhetően. Bárhol használhatja kártyáját, legyen szó Auchan áruházról, benzinkútról vagy egyéb üzletről belföldön, külföldön, illetve az interneten.
A vásárlás megkezdése előtt csak egy kártyát tud beazonosítani a kassza. Az Auchan kártya pontgyűjtésre és vásárlásra egyaránt használható kártyatípus, ami magában foglalja a Bizalomkártya összes funkcióját és előnyét, ezáltal felesleges egyszerre használni a két kártyatípust. Továbbá össze is vonható a két kártyatípus, megkönnyítve vásárlást.
Nem a Bizalomkártya az Üzemanyag Kártyával és a Vevőkártyával együtt nem használható.
Nem, utólagos pontjóváírásra nincs lehetőség.
A Bizalomkártya használata esetén a vásárlásról ÁFÁ-s számlát az Auchan Magyarország Kft. kizárólag a Bizalomkártyához regisztrált névre és címre állít ki. Áruházi vásárlás és tankolás esetén egyaránt.
Azonnal, regisztrációt (aktiválást) megelőzően is már használható pontgyűjtésre és kedvezmények igénybevételére.
Csak regisztrációt (aktiválást) követően. A regisztráció elvégezhető az áruház vevőszolgálatán vagy az interneten a www.bizalomkartya.auchan.hu weboldalon.
Az tartalmazza az aktiváló kódot, amivel regisztrálható a kártya a www.bizalomkartya.auchan.hu oldalon.
A www.bizalomkartya.auchan.hu oldalon a kártyaaktiválás menüpont alatt az aktiváló kód megadásával, vagy áruházaink vevőszolgálatán a kártyatulajdonos adatainak megadásával.
Kérjük, jelezd felénk a bizalomkartya@auchan.hu címen, vagy kérj segítséget InfoCenterünktől a 06 80 10 90 10 -es telefonszámon.
Az értesítéseket le tudja mondani a http://bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után az ajánlatokra, hírlevelekre, értesítésekre vonatkozó beállítások megváltoztatásával.
Az értesítéseket le tudja mondani a http://bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után az ajánlatokra, hírlevelekre, értesítésekre vonatkozó beállítások megváltoztatásával vagy az email-ek alján található leiratkozó linkre kattintva.