Gyakran ismételt kérdések

A Bizalomkártya egy teljesen ingyenes pontgyűjtő kártya: sem az igénylése, sem a fenntartása nem kerül semmibe a kártyatulajdonosnak.
Áruházaink vevőszolgálati pultjánál, a pénztár hossteseknél és online is a bizalomkartya.auchan.hu weboldalon a kártyaigénylés menüpont alatt lehet bizalomkártyát igényelni.
Az Auchan áruházakban történő vásárlás után, a vásárlás végösszegétől függően, 1000 Ft vásárlási összeg alatt:

1 – 399,- Ft között 2 pont

400 és 599,- Ft között: 4 pont

600 és 799,- Ft között: 6 pont

800 és 999,- Ft között: 8 pont,

míg 1000 Ft vásárlási összeg felett minden elköltött 1000 Ft után 10 Bizalompont gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont. Az áruház által megjelölt Bizalompontos termékek vásárlás után is gyűjthető pont. Valamint az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása - minden egész liter - után 2 bizalompont gyűjthető.

Ezen felül a családos és nyugdíjas napi akcióban az áruházi vásárlás során 3x Bizalompont kerül jóváírásra.
Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása - minden egész liter - után 2 bizalompont gyűjthető.
Az egyes vásárlások végösszegétől függően, 1000 Ft vásárlási összeg alatt

1 – 399,- Ft között 2 pont

400 és 599,- Ft között: 4 pont

600 és 799,- Ft között: 6 pont

800 és 999,- Ft között: 8 pont,

míg 1000 Ft vásárlási összeg felett minden elköltött 1000 Ft után 10 Bizalompontot gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont.
Minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki.
A Bizalompontok csak és kizárólag áruk vásárlása esetén válthatóak be, a Programban résztvevő Auchan Áruházakban 10 pont = 5 Ft értékben. Ennek megfelelően a tranzakció során levonásra kerülő Bizalompontok Forint értéke 0 –ra vagy 5 –re kell végződjön.
A Bizalompontok a pénztárnál való fizetést (tranzakciót) követő 24 órán belül jóváírásra kerülnek a pontegyenlegen.
Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb 500 (ötszáz) Bizalompont gyűjthető.
A Bizalompontok áruházi vásárlás esetén válthatók be - 10 pont = 5 Forint értékben - így csökkenthető a fizetendő végösszeg.
Az áruházi árleolvasó készüléken, a vásárlási blokk alján, a vevőszolgálaton vagy az InfoCenter segítségével a 06 80 10 90 10 -es telefonszámon. A bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után (kártyaszám és a születési dátum) megtekinthető az aktuális egyenleg.
Ha 1 évig nincs használatban a kártya törlődik róla a pontegyenleg.
Nem, a Bizalomkártya csak pontgyűjtésre alkalmas hűségkártya és nem kapcsolódik hozzá hitelkeret.
A Bizalomkártya az Auchan pontgyűjtő hűségkártyája, mely pontgyűjtésre és pontok utáni kedvezmények igénybevételére alkalmas. A kártya kizárólag az Auchan áruházakban használható.

Az Auchan kártya egy pontgyűjtő funkcióval kiegészített hitelkártya, mellyel magában foglalja a Bizalomkártya összes funkcióját és előnyét. A hitelkártya funkcióval pedig további, a piacon egyedülálló kedvezményeket vehet igénybe az Auchan áruházakban és benzinkutakon, valamint bárhol egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizethet a MasterCard PayPass funkciónak köszönhetően. Bárhol használhatja kártyáját, legyen szó Auchan áruházról, benzinkútról vagy egyéb üzletről belföldön, külföldön, illetve az interneten.
A vásárlás megkezdése előtt csak egy kártyát tud beazonosítani a kassza. Az Auchan kártya pontgyűjtésre és vásárlásra egyaránt használható kártyatípus, ami magában foglalja a Bizalomkártya összes funkcióját és előnyét, ezáltal felesleges egyszerre használni a két kártyatípust. Továbbá össze is vonható a két kártyatípus, megkönnyítve vásárlást.
Nem a Bizalomkártya az Üzemanyag Kártyával és a Vevőkártyával együtt nem használható.
Ha a Bizalomkártya elveszett, azt ellopták vagy az megrongálódott, a letiltása/pótlása kezdeményezhető személyesen az Áruházak vevőszolgálatán vagy az InfoCenter 06 80 10 90 10 -es telefonszámán. Új Bizalomkártya kiadása esetén a letiltott Bizalomkártya érvénytelenítéskori Bizalompont egyenlege átvezetésre kerül az új Bizalomkártyára.
Nem, utólagos pontjóváírásra nincs lehetőség.
A Bizalomkártya használata esetén a vásárlásról ÁFÁ-s számlát az Auchan Magyarország Kft. kizárólag a Bizalomkártyához regisztrált névre és címre állít ki. Áruházi vásárlás és tankolás esetén egyaránt.
Nem, csak természetes személy igényelheti. Vállalkozások, szervezetek csak Business kártyát igényelhetnek.
Azonnal, regisztrációt (aktiválást) megelőzően is már használható pontgyűjtésre és kedvezmények igénybevételére.
Csak regisztrációt (aktiválást) követően. A regisztráció elvégezhető az áruház vevőszolgálatán vagy az interneten a www.bizalomkartya.auchan.hu weboldalon.
Az tartalmazza az aktiváló kódot, amivel regisztrálható a kártya a www.bizalomkartya.auchan.hu oldalon.
A www.bizalomkartya.auchan.hu oldalon a kártyaaktiválás menüpont alatt az aktiváló kód megadásával, vagy áruházaink vevőszolgálatán a kártyatulajdonos adatainak megadásával.
Az értesítéseket le tudja mondani a http://bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után az ajánlatokra, hírlevelekre, értesítésekre vonatkozó beállítások megváltoztatásával.
Az értesítéseket le tudja mondani a http://bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után az ajánlatokra, hírlevelekre, értesítésekre vonatkozó beállítások megváltoztatásával vagy az email-ek alján található leiratkozó linkre kattintva.
A bizalomkartya.auchan.hu/kuponok oldalon.
A bizalomkartya.auchan.hu/kuponok oldalon, bejelentkezés után a Digitlis kuponjaim menüpontra kattintva jelennek meg a kuponok, aktiválásra a kupon alatti Aktiválom gombbal van lehetőség. Innentől lesz felhasználható a Bizalomkártyával a kupon.
Digitális kuponjainkat heti rendszerességgel frissítjük.
Az új digitális kuponokról hetente e-mail és/vagy SMS formájában értesítjük vásárlóinkat.
Jelenleg még nem lehet felhasználni az online áruházban.
Jelenleg még nem lehet felhasználni.
A digitális kuponokat a kupon hátoldalán jelzett alkalommal lehet felhasználni.
Extra Bizalompontokat lehet szerezni, és azonnali %-os termékkedvezményeket lehet szerezni a kuponokkal.
Egy kuponnal a kuponon megjelölt termék/termékek közül egy vásárlás alkalmával több is megvásárolható, mindegyikre érvényes lesz a kedvezmény. Azt, hogy a kupon hány alkalommal felhasználható, a kuponon jelöljük.
A megfelelő számú matrica összegyűjtése esetén kedvezménnyel tudod megvásárolni a kiválasztott termékeket Bizalomkártyáddal.
Bizalomkártyás vásárlásokkal. A promóciótól függően az áruházban, az online áruházban vagy a töltőállomásokon.
A bizalomkártya.auchan.hu oldalon bejelentkezés után a Digitális matricagyűjtő promóció felületén ki kell választani, hogy melyik termékre szeretné felhasználni az összegyűjtött matricákat.
A bizalomkártya.auchan.hu oldalon bejelentkezés után a Digitális matricagyűjtő promóció felületén.
A bizalomkártya.auchan.hu oldalon bejelentkezés után a Digitális matricagyűjtő promóció felületén a virtuális digitális matricagyűjtő oldalon. Itt jelöljük az összegyűjtött és beváltott matricák számát.
Vásárlóink számára elérhetővé tettünk egy online felületet a bizalomkartya.auchan.hu/adomanyozas oldalon, ahol saját Bizalompontjaikból tetszőleges összeget adhatnak át az Auchan által kijelölt szervezetnek bejelentkezés után.
Adományozási programonként az Auchan által megjelölt alapítványok/szervezetek számára.
bizalomkartya.auchan.hu/adomanyozas oldalon
Vásárlások alkalmával összegyűjtött Bizalompontokat.
Egy alkalom legfeljebb 5000 Bizalompont adományozható.
Az adományozási program lezárulta után, egy összegben.
A Bizalompontokat az alapítvány saját business kártyájára írjuk jóvá Bizalompontok formájában.
Az adományozást követően a Bizalomkártya oldalon látható visszajelzésből, illetve az e-mailben küldött visszaigazolás alapján.
Igen.
Az online.auchan.hu-n a profilhoz kapcsolható a Bizalomkártya a kártyaszám megadásával.
Bejelentkezés után, az Adataim menüponton belül.
Pontgyűjtésre van lehetőség. Pontbeváltásra jelenleg nincs.
Jelenleg erre nincs lehetőség.
Matricák gyűjtésére van lehetőség, felhasználásukra jelenleg nincs.
Igen.
Igen, erre van lehetőség.
A Bizalomkártyát 2 héten belül juttatjuk el a vásárlónak.
A Bizalomkártyát postai úton juttatjuk el a megadott postai címre.