Gyakran ismételt kérdések

Az OkAuchan applikációt letöltve vagy az online.auchan.hu felületén tudsz digitális Bizalomkártyát nyitni, fizikai Bizalomkártyát igényelni pedig az áruházban a vevőszolgálati pultnál van lehetőséged . A regisztrációnál először egy Auchan fiókot kell létrehoznod, majd ezt emailben megerősítened, ezután tudod létrehozni az új kártyádat.
Az áruházi vagy online regisztrációt követően, az email fiókodba érkező email megerősítésével lesz aktív a Bizalomkártyád. A fiók megerősítése mindenképpen szükséges, a 72 órán belül meg nem erősített fiókokat sajnos törölnünk kell.
Az áruházi, benzinkúti vagy online vásárlásnál a Bizalomkártyádat lekattintva tudod gyűjteni a Bizalompontjaidat.
Minden elköltött 1000 Ft után 5 Bizalompont gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont. Az áruház által megjelölt Bizalompontos termékek vásárlás után is gyűjthető pont.
Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlásakor, minden elköltött 1000 Ft után 5 Bizalompont gyűjthető, de tranzakciónként maximum 500 Bizalompont.

A Bizalompontok áruházi vásárlás esetén válthatók be, 1 pont= 1 Forint értékben, így csökkenthető a fizetendő végösszeg. Minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki.
Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb 500 (ötszáz) Bizalompont gyűjthető.
Az applikációban, a bizalomkartya.auchan.hu weboldalon bejelentkezés után, illetve a vásárlási blokk alján megtekinthető az aktuális egyenleg.
Ha az adott naptári évben nem használtad a Bizalomkártyádat se pontgyűjtésre, se pontbeváltásra, akkor december 31-én avultatjuk (töröljük) a pontjaidat. Erről minden esetben tájékoztatást küldünk december elején, hogy még legyen alkalmad használni a kártyádat.
Nem a Bizalomkártya és az Üzemanyag Kártyával együtt nem használható.
Ha a Bizalomkártya elveszett, azt ellopták vagy az megrongálódott, a letiltása/pótlása kezdeményezhető személyesen az Áruházak vevőszolgálatán vagy az InfoCenter 06 80 10 90 10 -es telefonszámán. Új Bizalomkártya kiadása esetén a letiltott Bizalomkártya érvénytelenítéskori Bizalompont egyenlege átvezetésre kerül az új Bizalomkártyára.
Nem, utólagos pontjóváírásra nincs lehetőség.
Nem, csak természetes személy igényelhet Bizalomkártyát. Vállalkozások és szervezetek Business kártyát tudnak igényelni az áruházi vevőszolgálatainknál.
A Bizalomkártya használata esetén a vásárlásról ÁFÁ-s számlát az Auchan Magyarország Kft. kizárólag a Bizalomkártyához regisztrált névre és címre állít ki. Áruházi vásárlás és tankolás esetén egyaránt.
Bejelentkezés után a Profilom menüpontban tudod módosítani a hozzájárulásaidat a marketing megkereséshez (fel/leiratkozás). Továbbá le tudsz iratkozni az www.online.auchan.hu/unsubscribe oldalon, az email címed beírásával.
A Bizalomkártyás ajánlatok hetente megújuló termékajánlatokat tartalmaznak, melyek minden csütörtöktől következő hét szerdáig érvényesek (érvényességi dátum az ajánlatok alján található). Az aktuális Bizalomkártyás ajánlatokat az OkAuchan applikációban, vagy a profilodba bejelentkezve tudod megtekinteni. Az aktuális Bizalomkártya ajánlatokról emailben értesítünk, ha ehhez hozzájárulásodat adtad. A Bizalomkártya ajánlatokban megjelölt termék/termékek közül egy vásárlás alkalmával több (azonos) termék vásárlása esetén is érvényes a kedvezmény. A Bizalomkártya ajánlatok az áruházban valamint online rendelés esetén is felhasználhatóak. Az ajánlatok csak aktív, emailben megerősített fiókkal vehetők igénybe!
Ha az Auchan fiókodhoz van hozzárendelve Bizalomkártya, akkor automatikusan megjelenik a Profilom menüpontban. Amennyiben még nincs a fiókodhoz Bizalomkártya társítva, ezt meg tudod tenni a bizalomkartya.auchan.hu-ra bejelentkezve, a regisztrációs form kitöltése után. Online vásárlásnál minden elköltött 1000Ft után 5 pontot tudsz gyűjteni, pontbeváltásra jelenleg viszont csak az áruházban van lehetőség. Az extra Családos vagy Nyugdíjas napi 3x-os pontokat is gyűjtheted online vásárlásod alkalmával.