A BIZALOMKÁRTYA BUSINESS PROGRAMRÓL

A Bizalomkártya Business Program az Auchan Magyarország törzsvásárlói programja, melyet a céges vásárlóink részére hoztunk létre
a Bizalomkártya program mintájára. Célunk az volt, hogy a hűségprogram kínálta előnyöket, céges vásárlóink (egyéni vállalkozók, társas vállalkozások, alapítványok, közintézmények, stb.) is könnyedén elérhessék, oly módon hogy az áruházi és töltőállomásokon lévő kasszasoron
vásárlásaik után a Bizalompontok mellett ÁFÁs számlát is kapjanak.

A céges vásárlóink eddig belénk fektetett bizalmát ezúton is szeretnénk viszonozni. A 2017. június 20-án elindított Bizalomkártya Business hűségprogram célja, hogy megkönnyítsük céges vásárlóink életét, a jelenleg használt vevőkártya cseréjével az Auchan vásárlói minden vásárlásuk után megkapják az ÁFÁs számlájukat és még többet takarítsanak meg a minden vásárlás után járó pontokkal és egyedi, személyre szóló ajánlatainkkal.

A programban a vásárlók Bizalompontokat gyűjthetnek a kártyájukon, amit később a vásárlásaik során felhasználhatnak. A Bizalompontok gyűjtése az áruházi vásárlások és az Auchan töltőállomáson történő tankolásokat követően lehetséges. A részleteket olvassa el a kártya előnyeinél!

A kártya előnyei

EGYSZERŰ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ

A Bizalomkártya Business programba történő regisztrációra lehetőség nyílik az összes hazai Auchan áruház vevőszolgálatán, illetve az interneten keresztül is. A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe a cég adatainak és a cég képviselőjének adatainak megadásával.

A Vevőkártyával rendelkező céges vásárlóinknak egy egyszerűsített regisztrációs folyamatot alakítottunk ki, így a vevőszolgálaton még kényelmesebb a regisztráció.

A weboldalon történő igénylés esetén lehetőség van a postai vagy bármely áruház vevőszolgálatán a személyes átvételre. A Bizalomkártya a kiadás után azonnal aktív, a pontgyűjtés máris megkezdődhet.

GYŰJTSE A PONTOKAT MINDEN VÁSÁRLÁS ÉS TANKOLÁS ALKALMÁVAL!

Hozza magával minden vásárláskor Bizalomkártyáját! Az Auchan áruházakban történő vásárlás után, a vásárlás végösszegétől függően, 1000 Ft vásárlási összeg alatt:

1 – 399,- Ft között: 2 pont

400 és 599,- Ft között: 4 pont

600 és 799,- Ft között: 6 pont

800 és 999,- Ft között: 8 pont,

míg 1000 Ft vásárlási összeg felett minden elköltött 1000 Ft után 10 Bizalompont gyűjthető.

Az Auchan töltőállomásokon történő, bármely típusú üzemanyag megvásárlása esetén - minden egész liter után - 2 bizalompont gyűjthető.

A pontgyűjtéshez Önnek nincs más dolga, mint a pénztárhoz érve a blokkolás megkezdése előtt átadni Bizalomkártyáját érvényesítésre kollégánknak.

Egy vásárlási tranzakció során a vásárlás végösszege után legfeljebb 500 (ötszáz) Bizalompont gyűjthető.

TAGKÁRTYA IGÉNYLÉS

A Bizalomkártya Business programba történő regisztrációt követően lehetőség van a Főkártya mellé további Tagkártyákat igényelni, melyek szabadon átruházhatóak. A Tagkártya kiváltásával és a cég partnerei, munkatársai között történő megosztásával a Bizalompontok gyorsabban gyűlnek.

A Tagkártyával könnyen és egyszerűen igényelhet a kártyatulajdonos ÁFÁs számlát és gyűjtheti a pontokat. Pontbeváltásra Tagkártya nem használható.

FIZESSEN BIZALOMPONTOKKAL! VÁLTSA PONTJAIT KEDVEZMÉNYRE!

Összegyűjtött pontjait áruházaink pénztáránál történő fizetéskor tudja kedvezményre váltani, hiszen minden beváltott 10 Bizalompont 5 Forintot ér.

Amennyiben szeretné felhasználni Bizalompontjait, akkor jelezze pénztáros kollégánknak, hogy a kártyán található pontértéket szeretné levásárolni. A felhasználni kívánt összeg levonódik Bizalompont egyenlegéből és a vásárlási érték végösszegéből, s Önnek csak a fennmaradó részt kell kiegyvenlítenie hagyományos fizetőeszközzel.

Egy vásárlási tranzakció során minden összegyűjtött pont levásárolható, de a Bizalompontokkal a vásárlási összérték maximum 90%-a fizethető ki. A tranzakció során levonásra kerülő Bizalompontok forint értéke 0-ra vagy 5-re kell végződjön.

Pontbeváltásra a Tagkártya nem használható.