Az Auchan Magyarország kiemelt figyelmet fordít a társadalmilag fontos ügyek támogatására: hiszünk abban, hogy adni jó, és igyekszünk minél többet segíteni az arra rászorulóknak egész évben.

Ennek jegyében idén márciusban 3x6,6 millió, vagyis összesen 19,8 millió Bizalompontot ajánlunk fel az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak, a Magyar Vöröskeresztnek, valamint a Szimbiózis Alapítványnak. Ezt az összeget most Te is kiegészítheted, összegyűjtött Bizalompontjaid egy részének vagy akár egészének felajánlásával.

Csatlakozz márciusi adománygyűjtő kampányunkhoz és találj egy jó helyet Bizalompontjaidnak!

Bejelentkezés email címmel vagy regisztráció

Regisztráltad már email címedet? Jelentkezz be egyszerűen email címeddel itt! Nincs még Bizalomkártyád? Regisztrálj!

Találj egy jó helyet Bizalompontjaidnak!

Csatlakozz hozzánk, és egészítsd ki az Auchan Magyarország közel 20 millió Bizalompontos adományát saját Bizalompontjaiddal, hogy közösen támogassunk egy jó ügyet! Kiket támogathatsz?

SZIMBIÓZIS ALAPÍTVÁNY:

"Együtt, egymásért, szimbiózisban."

Hiszünk abban, hogy a fogyatékosság a normalitás egyik variánsa, és velük szimbiózisban együttműködve, közösen teremthetünk meg egy élhetőbb, jobb világot. Alapítványunk Miskolcon lakóotthonokat és támogatott lakhatást is működtet fogyatékossággal élők számára. 

ADOMÁNYOZOK


MAGYAR VÖRÖSKERESZT:

"Tegyünk együtt a gyermekek éhezése ellen!"

A Gyermekszáj és Budapest Étkeztetési Programnak köszönhetően minden nap kerülhet friss kenyér és tej a nélkülöző családok asztalára. A 2010-ben indult program az elmúlt években folyamatosan bővült, de elsődleges célja továbbra is a gyermekéhezés enyhítése.

ADOMÁNYOZOK


EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY:

"Segítsünk együtt a teljes gyógyulásért!"

Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány 24 éve segíti a legsúlyosabb betegséggel küzdő gyermekeket. Az Ön támogatásával nyári táborainkban önfeledten, a betegséget elfeledve juthatnak életre szóló élményekhez a gyermekek.

ADOMÁNYOZOK


Mi az adományozás menete?

1.  Jelentkezz be email címeddel!

2.  Válaszd ki a támogatni kívánt szervezetet!

3.  Állítsd be a zöld csúszka segítségével, hány pontot szeretnél adományozni!

4.  Klikkelj az „Adományozok” gombra!

+1 Oszd meg közösségi média felületeiden kezdeményezésünket, hogy másik is értesüljenek az adományozásról!

 Tegyünk együtt egy jó ügyért!